Oferte Video/Abonamente

Ne-am gandit că ar fi timpul de a implementa o idee nouă si ingenioasă în orașul nostru, așadar am venit cu soluția de a vă simaplifica vouă, antreprenorilor, munca.

Stim ca nu toti isi permit acel angajat care sa se ocupe doar de marketing, un salariat in plus poate fi costisitor in acest domeniu. Noi suntem o echipa profesionista, studiata in domeniile Comert, Management, Marketing, Videografie si Webdevelopment, si ne va face deosebita placere de a lua locul acelui angajat costisitor si va punem la dispozitie 3 pachete de abonamente lunare prin care noi ne ocupam de intreaga imagine a afacerii tale.

Regia

Experienta indelungata in scrisul scenariilor si machetarea cadrelor ce urmeaza a fi pozate/filmate.

Ne puteti lasa noua aceasta sarcita in totalitate sau ne putem concepe o regie impreuna ideiile incat rezultatul sa fie unic si exploziv.

Poze

In functie de pachetul ales, veti avea un numar de sedinte foto pe luna in care un angajat de a-l nostru se va prezenta la locatia afacerii tale si va surpinde in poze orice produs/serviciu pe care il doriti a-l pune in evidenta.

Filmare

Incepand de la primul pachet, in abonamentele noastre intra un promo video/luna, avand minima lungime de 20 sec. Videoclipul alaturi de poze se va folosi in promovare, distantarea de concurenta se va face prin faptul ca lunar veti avea un promo video fresh care sa bucure clientii si viitori clienti ai afacerii.

Postăm

Incepand de la primul pachet, serviciile noastre prin care ne ocupam in totalitate de Social Media-ul afacerii este o premiera, prin care te scapam pe tine de postarile haotice, lipsite de calitate, si postate la timpul nepotrivit.

Noi vom studia algoritmii audientei afacerii si vom face un program special prin care postarile vor ajunge la maximul audientei online, postarile fiind mereu poze/video facute fresh de noi.

Optimizare Google

In caz ca v-ati creat o pagina web a afacerii, noi vom optimiza fiecare pagina a site-ului incat sa aiba cea mai mare expunere pe google.

Daca nu aveti o pagina web, o puteti face cu noi.

Abonamentele se vor face pe minim 6 luni.

Abonamente

Prețurile sunt minime doar pentru anul 2020

Pachet Start-Up 150 euro

Acest pachet este destinat antreprenorilor la inceput de drum, unde expunerea are un rol foarte important in lansarea produsului/serviciului.

Contine

4 sedinte foto – 2 poze/sedinta

1 x video 20-30 sec.

Firmele proaspat deschise, vor beneficia de al 2-lea video gratuit cu o lungime de 20-40 sec.

Pachet Market Watch 250 euro

Acest pachet este destinat antreprenorilor cu afaceri care stagneaza pe piata, nu au evoluat in ultimele luni/ani.

Contine

4 sedinte foto – 4-5 poze/sedinta

1 x video – lungime 25-60 sec.

Optimizare GOOGLE

Pachet Market Leader 350 Euro

Acest pachet este destinat antreprenorilor cu afaceri deja bine stabilite pe piata, avand un numar de clienti considerabil.

Contine

8 sedinte foto – 10 poze/sedinta

2 x video – lungime 25-60 sec.

Optimizare GOOGLE

Oferte Video

Prețurile sunt minime doar pentru anul 2020

Video simplu – 120 euro de la 150 euro

  • Lungime 25-50 secunde
  • Complexitate minimă
  • Scurtă poveste/obiecte care doresc a fi evidențiate

 

Video complex – 170 euro de la 250 euro

  • Lungime 50-80 sec.
  • Complexitate medie
  • Scurtă poveste/regie

 

Video cinema – 250 euro de la 400 euro

  • Lungime 50-120 secunde
  • Complexitate ridicata
  • Scurt film/regie/scenariu
  • 2 variante (montaj scurt+lung)